Най-голямата грешка, която може да направи един мъж е да

...
 
Най-голямата грешка, която може да направи един мъж е да
Коментари Харесай

Не изкарвай гнева си на жената, която те обича. Тя няма вина за твоите проблеми

 

Най-голямата неточност, която може да направи един мъж е да изкара гнева си на дамата, която го обича. Всички ние в живота си имаме проблеми и компликации. Но обичаният ни човек няма никаква виновност за тях. Смисълът на връзката е дружно да преминавате през всичко, а не да търсите виновността в другия за вашите неволи.

Жената, която те обича е последният човек, който желае да ти се случват неприятни неща. И когато се държиш неприятно с нея, не осъзнаваш какъв брой доста я нараняваш. С какво е отговорна тя за твоите проблеми? Може би има някаква виновност, да. Виновна е, че прекомерно доста те обича.

Жената не е кошче за душевни боклуци, нито пък е утешителна премия. Тя е жена на първо място и заслужава почитание, внимание, грижа и обич. Защото единствено това умее да дава. И го дава абсолютно. И ти би трябвало да ѝ отвърнеш със същото. Ако си заслужен мъж, несъмнено.

Ето някои от аргументите, заради които той се държи неприятно с теб

 

Има неприятен ден

На всеки се случва. Всички сме хора, имаме усеща и страсти, които от време на време преливат. Имаме и самообладание, което много постоянно губим. И яд, който неумишлено разрешаваме да ни управлява. А гневът е като стихия, която унищожава всичко след себе си. Една от аргументите, заради която той се държи неприятно с теб може да се дължи на неприятен ден.

Проблем в работата или спор с негов другар. Възможно е, само че това не е опрощение за неприятното държание. Разбира се, че се случва, само че би трябвало да бъдете деликатни. И в случай че този неприятен ден се повтаря всеки ден, тогава става въпрос за проблем в връзките ви, който би трябвало да решите.

Проблеми в работата

Проблемите в работата са още една причина, заради която той може да е раздразнителен и да се държи зле с теб. Разбира се, знаеш, че поставя доста старания, с цел да има сполучлива кариера и прави всичко това за вас двамата, само че въпреки всичко в случай че разреши на компликациите в работата да въздействат и на персоналните ви връзки, то тогава доста скоро ще има и проблеми във връзката си.

За да не усложниш обстановката е добре да го попиташ какво има. Накарай го да ти показа всичко, което го тормози. Може би това ще му помогне да се почувства по-добре и надлежно да осъзнае, че като се държи зле с теб няма да оправи нещата, а в противен случай. Ще си навлече още проблеми.

Лоши трептения

Покрай всички компликации и проблеми, които има в професионален проект, той натрупва отрицателни страсти в себе си, които в един миг просто излизат от него, даже и той да не го прави съзнателно. Отново загатваме, че проблемите отвън персонален проект не са основателна причина да се пренесат в персоналните връзки и да повлияят на вашата връзка.

Ако забележиш, че той в последно време се усеща раздразнителен и не е в положително въодушевление, може непосредствено да го попиташ какво му има и за какво се държи по този начин. Не ти предлагаме на неприятното отношение да отвръщаш още веднъж с неприятно, тъй като по този начин в никакъв случай няма да оправите проблемите, които неумишлено си създадохте.

Той е депресиран

Още една причина, която не трябва да се подценява е неговото прочувствено положение. Човек през този живот минимум се грижи за своето ментално здраве и макар че го подценява, то е извънредно значимо. Може би той се държи неприятно с теб, тъй като е в меланхолия.

Депресивното положение може да е вследствие на отрицателни събития и страсти, които таи в себе си. Идва миг, в който душeвността не може да издържи и човек просто се предава и отдава на депресията. Но положителната вест е, че когато си във връзка, не си самичък. Имаш човек до себе си, на който може и би трябвало да споделиш възприятията си. И е добре да го предразположиш да го направи, за неговото и твое положително. В името на вашата връзка.

Любовта устоява на всичко. Любовта побеждава всичко. Защото любовта ще избави света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР